Cooky megmutatta milliókat érő szobáját-videó - ifaktor

Cooky felfedte féltve őrzött szobáját.


A híres rádiós ebben a szobájában gyakorolja repülőgéppilótaként virtuálisan a fel-és leszállást-írta meg a Ripost. Cookey beengedte a lap kameráját a házába.

A híresség elmondta, hogy az évek során temérdek pénzt fordított a repülésre és persze arra a szimulátorra is, amelyet otthon tart.

Így nyilatkozott szívének arról a vágyáról, hogy pilóta szeretne lenni:

„Hét éven keresztül nem mentem nyaralni, míg mások a tengerparton voltak én a reptéren gyakoroltam. Amikor ideköltöztem Magyarországra és kezdtem sikeresebb lenni a médiában, minden spórolt pénzemet a repülésbe fektettem, mert tudtam, hogy pilóta akarok lenni."

Azt is hozzátette, hogy rendkívül büszke arra, hogy soha senkitől nem kellett anyagi támogatást kérnie, hogy a repülés iránti szenvedélyének tudjon áldozni. A rádiós szerint két dolog elengedhetetlen ahhoz, ha valaki pilóta akar lenni: egészség és nem utolsó sorban pénz.

Cooky különleges szobájában van eredeti repülő ülés, sőt makettek is, amelyeknek néhány darabját ajándékba kapta. Egy-egy makett összege elmondása szerint akár a 800 eurót is karcolja.

A videót ide kattintva érhetitek el.

A szoba legértékesebb darabja mégis a repülőgépszimulátor. A rádiósnak minden évben meg kell újítania a pilótaengedélyét és ilyenkor persze több időt tölt gyakorlással is. Így mesélt a szimulátorról:

„A szimulátoron minden olyan, mint az igazi repülőn, azzal a különbséggel, hogy nem mozog, nem rezeg, viszont minden helyzetet képes szimulálni, ami megtörténhet a levegőben."

Természetesen a hanghatások élethűek és magas szintű grafikával is bír a készülék.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!