Corinna Schumacher nyilvánosan érzékenyült el, amikor férjéről beszélt - ifaktor
Corinna Schumacher.
Michael Schumacher felesége először érzékenyült el nyilvánosan, amikor információkat osztott meg férjéről.

Corinna könnyekben tört ki, amikor a héten átvett egy díjat férje nevében: elismerte, hogy férje megváltozott – írja az f1i.com.

Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, amelyben agysérülései miatt orvosi kómába kellett helyezni. Bár azóta felébredt és otthon tartózkodik, a hétszeres világbajnok pilóta a baleset óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, családja pedig igyekszik titokban tartani állapotának részleteit.

Corinna Schumacher nemrég férje nevében vette át az Észak-Rajna-Vesztfália állami díjat, majd a színpadon könnyekben tört ki, amikor nyilvánosan beszélt férje állapotáról. Bevallotta, hogy a baleset óta szerelme megváltozott.

Michael minden nap hiányzik nekem. De nem csak nekem hiányzik. A gyerekeinek, a családjának, az apjának, mindenkinek körülötte. Úgy értem, mindenkinek hiányzik Michael, de Michael itt van. Más, de itt van, és ez erőt ad nekünk, úgy gondolom

– mondta könnyek közepette Corinna, aki legutóbb Michael Schumacher életrajzi dokumentumfilmjében beszélt férje állapotáról (akkor hasonlókat nyilatkozott – a szerk.).


Ne hagyd ki!