Cristiano Ronaldo ide távozhatna a Manchester Unitedtől - ifaktor
Cristiano Ronaldo
Az ötszörös aranylabdás, Cristiano Ronaldo a nyáron tért vissza korábbi sikereinek helyszínére, Manchesterbe, de a legutóbbi hírek szerint ismét csapatot váltana.


Ronaldo a „Vörös ördögök” gyenge szereplése (bajnoki hetedik hely – a szerk.) távozna. A legutóbbi hírek szerint válságértekezletet hívott össze ügynökével, Jorge Mendessel.

A játékosügynök máris elkezdett mozgolódni a piacon, azonban nincs egyszerű dolga, ugyanis kevés csapat engedhetik meg magának CR7 szerződtetését. A PSG jelenleg nem igazán jöhet szóba, hiszen így is három világklasszis csatára van, míg a városi rivális Manchester City-t tavaly kikosarazta Ronaldo, így tényleg nem sok csapat maradt Ronaldo számára.

A 36 éves Ronaldo 21 meccsen 14 gólt szerzett, mióta nyáron visszatért a Unitedhez. Saját dolgát ugyan remekül végzi, a csapata mégsem halad előre, így Ronaldo nem érzi, hogy hosszútávon sikeres lehet.

Jorge Mendes még a Barcelonát is megkereste, hogy szerződtessék a portugált, de a katalánok jelenlegi, adósságokkal tűzdelt költségvetése ezt biztosan nem engedheti meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!