Cristiano Ronaldo új időszámítást ígér a Man. Unitednél - ifaktor
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo hivatalos közösségi oldalán értékelte az idei évét, amellyel nem elégedetlen maradéktalanul.


A portugál világklasszis éve nem volt felhőtlen. Sokan őt okolták a Juventus sikertelensége miatt, noha rengeteg gólrekordot döntött meg. A nyáron távozott is, és korábbi csapata, a Manchester United mezét húzta újra magára, ahol ő remekül teljesített ismét, de a csapat teljesítménye nem ért fel a várakozásokhoz.

„2021 a végéhez közeledik, és messze nem volt könnyű év, annak ellenére, hogy minden sorozatot nézve 47 gólt szereztem.”

– kezdte Cr.

„Két különböző klub és 5 különböző edző. Eb, világbajnoki kvalifikáció. Büszkeséggel tölt el, hogy a Juventussal megnyertem az Olasz Kupát, a Szuperkupát és a Serie A gólkirálya is én lettem. Portugália számára az év csúcspontja az EB volt, ahol gólkirály voltam. És visszatértem az Old Traffordra is, ami számomra mindig karrierem egyik legikonikusabb pillanata lesz. De nem vagyok elégedett azzal, amit a Manchester Uniteddel elértünk. Házon belül senki sem boldog, ebben biztos vagyok. Tudjuk, hogy keményebben kell dolgoznunk, jobban kell játszanunk, és sokkal többet kell nyújtanunk, mint amennyit eddig nyújtottunk. Boldog új évet és hamarosan találkozunk!”

– zárta sorait Ronaldo.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!