Ennyien nézték Cristiano Ronaldo Instagram-meztelenkedését - ifaktor
Cristiano Ronaldo baseball sapkában egy nyugágyon ülve koktélt szürcsölget

Cristiano Ronaldo úgy döntött, hogy bevezeti Instagram követőit egy kis pucérkodással egybekötött szexi fürdőzésbe.


Cristiano Ronaldo kitette amije van. Az Instagram-oldalán tűnt fel egy videó, ahol éppen zuhanyzás közben videózzák a szupersztár focistát. Érdemes megemlíteni, hogy egyetlen alsónadrág volt a ruhadarab, ami miatt nem nevezhettük teljesen meztelennek Ronaldot.

Ráadásul nem csak egy sima posztban, de LIVE-videóban tette mindezt, ahol az is mérhető volt, hányan nézik az ő „fürdőzését”, abban az adott pillanatban. Ezt az eseményt közel 700.000 ember nézte, ami elképesztőnek tűnhet, ugyanakkor ha figyelembe vesszük a tényt, hogy Ronaldo az első sportoló, aki elérte a 400 millió Instagram-követőt, nem is tűnik annyira meghökkentőnek.

A 37 éves világklasszis focista már több ízben tudatta a világgal, hogy nem tervezi abbahagyni a focit és a testének jelenlegi állapota is azt bizonyítja, hogy minden „fegyvere” megvan hozzá, hogy ezt a szintet még néhány évig hozni tudja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!