Cristiano Ronaldo ezt a világrekordot is megdöntötte - ifaktor
Cristiano Ronaldo napszemüvegben és pólóban egy fotózáson

Egy nappal a 37. születésnapját követően, Cristiano Ronaldo elérte azt a mérföldkövet, ami halandó ember számára szinte elképzelhetetlen.


Cristiano Ronaldo leginkább arról ismert, hogy a focipályán döntögetni a rekordokat. Most azonban egy újabb mérföldkőhöz ért az életében, amelyet a pályán kívül, a közösségi médiában ért el. A Manchester United szupersztárja lett az első ember, aki átlépte a 400 millió Instagram-követőt!

A támadó a négyszáz-milliomodik követőjét, a 37. születésnapját követő napon szerezte meg, amit Georgina Rodriguezzel ünnepelt. Ronaldo ezt írta születésnapi képéhez:

„Az élet egy hullámvasút. Kemény munka, nagy sebesség, elérendő célok, kötelező elvárások. De a végén csak a család, szeretet, őszinteség és a barátság számít. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! 37 és megyünk tovább!’

Ronaldo után a második legtöbb követő számmal rendelkező szupersztár Kylie Jenner 308 millió követővel, akinek most született meg második gyermeke Travis Scottól. A harmadik szintén a foci világának másik aduásza Lionel Messi 306 millióval.

Ugyan CR7 már 37 éves, mégis elmondása szerint harmincnak érzi magát. Törődik folyamatosan a lelkével, mentális egészségével és karban tartja a testét is, amennyire csak lehet.

„Valamit megtanultam az elmúlt idő alatt. 33 után a test képes hozni amit akarsz, ha igazán szükséged van rá, de az igazi csata a fejben zajlik. Ki akarom deríteni, hogy negyven éves koromra is tudok-e játszani még. Egyelőre csak a napi céljaimra koncentrálok és élvezem a pillanatot.”

mondta egy korábbi interjújában Ronaldo.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!