Cseh László is nyilatkozott Szilágyi Liliána ügyében - ifaktor
Cseh László az uszodában.
Cseh László a Palikék Világa Három Igazság című podcast műsorának volt a vendége, ahol többek között a Szilágyi Liliána ügyről is megszólalt.


Palik László új műsorának első úszó vendége volt a korábbi olimpikon, aki összességében is beszélt a magyar úszóedzői társadalomról és annak hiányosságairól, de Szilágyi Liliána ügyére is kitért.

„Azt gondolom, hogy a sportközegnek ki kell most már dobnia azokat a módszereket és morálokat, amelyek 20-30 éve megszokottak voltak. A mai világban a sportágnak ki kell vetnie ezeket az embereket.”

– nyilatkozta az úszóedzői társadalomról Cseh.

„Én az ő történetéről nem tudtam, én annyit tudtam, hogy nincs jóban az édesapjával 2016 óta. Ez nem feltétlenül az úszósport hibája sajnos, hanem ez egy családon belüli probléma, amibe az úszósport is beletartozik. De mi kívülről azért nem láthatjuk ezt. Mindenképpen nagyon szomorú a történet, bizonyos dolgokat nekem is más színbe tüntet fel, a Liliánával kapcsolatos benyomásokkal kapcsolatban.”

– mondta a Szilágyi Lilána üggyel kapcsolatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!