Brutális összegért kínálják a BMW-t, amiben lelőtték 2Pac-ot - ifaktor

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki 2Pac végzetes útját „biztosító" kocsiját szeretné magáénak.


Tupac Shakur a valaha élt legnagyobb előadó művész volt úgy Amerikában, mint az egész világon. A rap és underground műfaj az ő névjegyével indult és a mai napig milliók hallgatják számait. A rapper 1996-ban egy gyilkosság áldozata lett, amikor szitává lőtték őt és autóját. Ezt az autót bocsájtják árverésre, nem hétköznapi áron.

Ez az 1996-os BMW 750L 2Pac járgánya volt akkoriban. Az egyik este Los Angeles városában autóztak barátjával, mikor lelőtték az autóban és a kórházban belehalt sérüléseibe.

A végzetes estéről elszállított autón a golyónyomokat restaurálták, valamint az egész autót új állapotba varázsolták. Erre a gépre a vásárlók 1.7 millió dollártól licitálhatnak majd, így nagyon nagy 2Pac fannak kell lenned, hogy több mint 500 millió forintért érdekeljen ez a relikvia.

Az autót a „Celebrity Cars Las Vegas" bemutató termében bocsájtják árverésre, nem messze a helyszíntől, ahol azon az estén 25 évvel ezelőtt, 2Pac-ot lelőtték.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!