Film készül róla, akinek csirkéjébe az egész világ szerelmes - ifaktor
Colonel Sanders a KFC megalapítója integet egy szürke háttér előtt

Életrajzi film készül az emberről, akit csak fehér színű ábrázolásáról ismerhet a világ, piros alapon. Meg persze az isteni csirkéjéről.


Életrajzi film készül Colonel Harland Sanders-ről, azaz a KFC gyorsétterem lánc megálmodójáról. A film nem más címet kap, mint „Finger Lickin’ Good Story: The Life of Colonel Sanders.

Az elmondások alapján, a film Colonel titkai című könyv alapján fog készülni, amit Saunders lánya, Margaret írt és jelentetett meg 1996-ban. A könyvben nem csak a kezdetek és az üzleti modell található meg, hanem számos családi bepillantás, magánéleti gondok és örömök, valamint temérdek humor. Ez pedig az első olyan írott „bizonyíték”, amiben leírják, hogyan épült meg minden idők legnagyobb gyorséttermi lánca, a Kentucky Fried Chicklen, azaz a KFC.

„Tudtam, hogy Sanders egy létező ember volt, de fogalmam sem volt arról, életében mennyi munkája volt, mennyi buktatón ment keresztül, mennyi kihívást támasztott elé az élet. A legnagyobb meglepetés viszont mindenképp az volt, amikor megtudtam, hogy 65 éves volt, mikor piacra dobta a csirkés franchiseját. Ez egy elképesztő történet a kitartásról és a hitről.”

mondta Cheryl Guerriero, a film rendezője.

„Egyszerűen le vagyok nyűgözve, hogy Margaret és Colonel Sanders családja engem bízott meg azzal, hogy képernyőre vigyem ezt a csodálatos történetet. Úgy hiszem, hogy mindenkinek, aki valaha kilépett, vagy elbocsátották, vagy úgy érezte, hogy túl öreg ahhoz, hogy elinduljon és megvalósítsa a saját álmát, vagy akárkinek akinek bonyolult a családi helyzete, ez a történet nem csak inspiráló lesz és együtt tudnak vele érezni, hanem mindemellett szórakoztató is lesz.”

zárta gondolatmenetét a rendező.

A filmet Guerriero, Eric Paquette-ével és a Meridian Pictures céggel együttműködve fogja megalkotni. Egyelőre, hogy ki fogja játszani az öreg Sanderst, még nem tudni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!