X-Faktor: Csobot Adél szerelmes üzenetet küldött, nem Bencének - ifaktor

Egy bensőséges hangüzenet fültanúi lehettünk az X-Faktor tizedik évadának első adásában. Csobot Adél ugyanis egy szerelmesnek hangzó üzenetet hagyott valaki telefonjára. Mindenki azt gondolta Bencének, később kiderült, hogy tévedtek.


Az énekesnő és az X-Faktor legújabb évadának mentorhölgye ugyanis nem kedvesének üzente a megható szavakat, amik pontosan így hangoztak:

„Szia pici kincsecském! Most már lehet, hogy alszol, de nagyon szeretlek és ha haza megyek, akkor melléd fogok bújni, jó? Szép álmokat, reggel találkozunk"

- hallhattuk Adéltól, amint a telefonján rögzíti az üzenetet. A mondatok hallatán pedig Alexnak is csak kikerekedtek a szemei majd megkérdezte:

„Ezt ilyenkor te kinek küldöd?"

- tette fel a mindenkiben megfogalmazódott kérdést a mentor, amire érkezett is a válasz:

„Az anyukámnak, ő altatja el ilyenkor a gyerekeket"

- tudhattuk meg Adéltól, hogy ki van a rejtélyes vonal végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!