Kész Csoda! Visszatért a pályára Christian Eriksen - ifaktor
Christian Eriksen a kórházból.
Az utóbbi évek egyik legdermesztőbb eseménye volt, amikor a nyári Európa-bajnokságon a Dán labdarúgó-válogatott középpályás, Christian Eriksen összeesett a pályán mérkőzés közben.


A csapatkapitány, Simon Kjaer azonnal megkezdte barátja és csapattársa újraélesztését, amely a kiérkező mentők segítségével sikerrel zárult, így elkerülve a katasztrófát.

Hatalmas dolog, hogy azóta Eriksen már visszatérhetett az aktív edzésekhez, s a legutóbbi videójából azt szűrhetjük le, hogy nem sokat felejtett. Továbbra is remek rúgótechnikája van, amelyet a videón be is mutat.

Sokan azon a véleményen vannak egyébként, hogy Eriksennek fel kéne hagynia a labdarúgással, hiszen csak hajszálon múlott az élete. A dán játékos az olasz törvények szerint nem léphet pályára, amíg beépített defibrillátora van, így távozik az Internazionaletól.

Eriksen mindenképpen vissza szeretne térni a pályára, így vélhetően vagy a holland Ajax, vagy az angol Spurs csapatába igazolhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!