A rendező kitálalt: erről szólhat A csodálatos Pókember 3. - ifaktor
Andrew Garfield, mint Pókember.
A csodálatos Pókember még a harmadik rész elkészülte előtt elhasalt, hála a második etap kritikus nézői fogadtatásának. A rendezőnek, Marc Webbnek, azonban megvolt a terve a harmadik mozira is.


Rajongók milliói várják hosszú évek után újra, hogy Andrew Garfield Pókembere megkapja a harmadik moziját, miután a karakter feltűnt (Tobey Maguire és a jelenlegi Pókember, Tom Holland oldalán – a szerk.) a Marvel és a Sony közös szuperhős filmjében.

Andrew Garfield már maga is nyilatkozott arról, hogy adott esetben szívesen lezárná Peter Parker kalandjait egy utolsó filmmel. A rajongók igyekeznek nyomást helyezni a Sony-ra, ezért egy petíciót is indítottak, hogy Garfield pókembere megkapja a megérdemelt folytatást.

A lehetséges sztoriról pedig az első két mozit rendező, Marc Webb is megosztott néhány gondolatot – igaz még 2017-ben.

„Tervben volt a Baljós Hatos film. Előbb ez készült volna el, aztán A csodálatos Pókember 3., Chris Cooper pedig visszatért volna, mint a Zöld Manó. Lefagyasztottuk volna a fejét, és visszatért volna az élők közé. Aztán ott volt Gentleman karaktere is. Volt néhány ötletünk, hogy hogyan csináljuk, de azt hiszem, túlságosan előre terveztünk, amikor elkezdtük felépíteni ezeket a dolgokat. De jó móka volt, szívesen gondolok vissza ezekre a napokra.”

– nyilatkozta Webb, aki egy antihős csapattal állította volna szembe Andrew Garfieldet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!