Neki szurkol az X-Faktorban Csonka András - ifaktor
Balázs Alex, Alee.
Csonka András köztudottan nagy rajongója a közösségi oldalaknak, így a TikTokon és az Instagramon is egyaránt aktív. Ezúttal utóbbin találta meg és kommentelt a számára kedvenc X-Faktor versenyző egyik posztjára.


A színész-énekes ugyan nem vallja magát egy szakértőnek, de nagyon úgy tűnik, hogy Alee rajongójává vált.

"Én aztán aztán igazán nem vagyok szakértője ennek a zenei világnak, de azt érzem, ha valaki szikrázóan tehetséges, ha mélységeket is felmutatni képes lelke van, hallom, hogy olyan technikai megoldásokra képes, amit soha senkitől nem hallottam. Szóval, lehet, hogy a rajongóddá váltam"

– írta Csonka "Pici " az Instagramon.

Az alább bejegyzésben látható a komment, sőt még Verebélyi Vivien influenszer is hozzászólt Alee posztjához.

Balázs Alex mindeddig az összes produkciójával lenyűgözte a mentorokat. Már mindhárom száma megjelent a YouTube-on is, a Gold Record Hungary jóvoltából.

Legutóbbi, Mentorházas produkciója megsiratta a mentorokat, éppen csak sajátját nem, ugyanis ByeAlex nem volt elájulva tőle, de még így sem volt kérdés, hogy magával viszi az élő showba a különc rappert.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!