Csősz Bogiék házassága kritikus állapotban van - ifaktor
Csősz Boglárka a Life TV adásában

A milliárdos török építkezési vállalkozó és Csősz Bogi kapcsolata rendkívül bizonytalan lábakon áll. Most megtudhatjuk a miértjét.


Csősz Bogi immáron tizenkettedik éve, hogy Burak Talu, milliárdos vállalkozó felesége. Ez idő alatt olyan szintre fejlesztette magát Bogi, hogy nem elégszik meg azzal a szereppel, amit férje neki szánna. Ez pedig akkora konfliktushelyzetet teremtett kettejük között, aminek könnyen válás lehet a vége. Erről a sikere üzletasszony egyik barátja mesélt a Blikknek.

Bogi és Burak évek óta szeretik egymást és egymást segítve jutottak előbbre az életükben. Ugyanakkor most egy belsős információ szerint, könnyen elképzelhető, hogy a kulturális különbégek miatt, azonban mégsem lesz képes életben maradni szenvedélyes kapcsolatuk.

Az üzletasszony egyik barátja a következőket mondta:

Nehezen viseli, hogy csak látványelem legyen befolyásos férje mellett, ez pedig egyre nagyobb problémákat szült az elmúlt években”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!