Szokatlan helyen tölti a karácsonyt Csősz Bogi - ifaktor
Csősz Boglárka a luxusfeleség

Csősz Boglárka egy extrém karácsonyi bulira készül családja és barátai körében. De most azzal a különbséggel, hogy nem Törökországban, hanem itthon ünnepelnek.


Az eddigiektől teljesen eltérő módon fogja ünnepelni a karácsonyt a luxusfeleség, Csősz Boglárka. Eddig először mindig Törökországban ünnepelt férjével, utána pedig hazatértek Erdélybe és családja körében is megülték a karácsonyt.

Most viszont Budapesten lesznek és nemcsak itthoni barátaikkal zajlik majd az este, hanem külföldi, török ismerőseik és szeretteik is ide utaznak. Bogi komolyan készül a karácsonyra, hiszen egy igazán izgalmas bulit szeretne rendezni, ahol lesz evés, ivás, zene és tánc.

Érdekesség az ő családjukban, hogy mivel férje nem keresztény, így náluk hivatalosan nincsen karácsony, de tiszteletben tartják Bogi szokásait és boldogan átélik vele az ünnep örömeit. A luxusfeleség a Mokka műsorában mesélt terveiről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.