Csuti: "Nem vagyunk jól" - ifaktor
Kulcsár Edina és Csuti.
Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros című műsorban sokkolta az országot a bejelentéssel, miszerint a házasságuk válságban van.


Csuti és Edina azóta is próbálják megmenteni a házasságuk, azonban ez nehezebbnek bizonyul, mint azt bárki gondolta volna. Ugyan az RTL műsora után úgy tűnt, hogy ismét rátaláltak egymásra, miután hazatértek megint előjöttek a problémák.

Edina Palik Lászlónak beszélt róla, hogy továbbra is dolgozniuk kell a kapcsolatuk megmentésén.

„Van férjem, szerető családom, két gyönyörű gyerekem. Egészségesek vagyunk, van egy szép házunk, vállalkozásaink, mindenünk megvan, de közben mégis azt érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Valami olyan, ami ezeknek az alappillére lehet.”

– nyilatkozta Edina, aki sokkal nyíltabban szokott egyébként is beszélni érzéseiről, mint férje.

Ennek ellenére a legutóbbi Instagram-bejegyzésében Csuti is kiöntötte a lelkét, és elárulta: küzdeni fog a családjáért.

„Nem is tudom hol kezdjem…Edina oldalán már sok mindent olvashattatok, nagyjából azt is tudjátok, hogy nem vagyunk jól, de ez az oldalunkról is tökéletesen látszik. A bennem vívódó harcokról, érzésekről nem szeretnék és nem is tudok beszélni. Szeretném mindenben támogatni a feleségem, védeni és segíteni őt amiben csak lehet, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon, próbálunk többet befelé jelen lenni, de úgy éreztem tartozom nektek annyivel, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom.”

– írta Csuti az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!