Ezt írta Csuti Cristiano Ronaldo botrányáról - ifaktor
Cristiano Ronaldo
Csuti az Instagram-oldalán írta meg a véleményét az ötszörös portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo botrányáról.


A népszerű sztárfocista nem tudta feldolgozni csapata vereségét, így dühében kiütötte az egyik néző kezéből a telefont, aki őt videózta. A botrányos viselkedés akkor kapott igazán nagy nyilvánosságot, amikor kiderült, hogy Ronaldo áldozata egy autista fiatal volt.

A kisfiú édesanyja levélben jelezte, hogy anyaként úgy érzi, bántalmazták kisfiát, aki mellesleg autista, így sokkol állapotba került a történtektől.

Ronaldo az eset után nyilvánosan bocsánatot kért a fiútól, de az édesanya szerint ez kevés, ráadásul az engesztelésül kapott meghívótól sem volt oda a fiú anyja.

„Ez nagyon-nagyon udvariatlan volt. Everton-szurkolókként miért mennénk el egy United-meccsre? Megkérdeztem tőle, hogy ki szeretne-e menni egy United-találkozóra, mivel Ronaldo meghívott minket. Azt válaszolta: »Nem, anya! Soha többé nem akarom őt látni.« Ez azért felkavaró, mert Ronaldo volt az egyik oka annak, hogy ki akart menni az MU elleni meccsre.”

– nyilatkozta az édesanya.

Csuti az Instagram-oldalán reagált az esetre, sőt még a Life TV reggeli műsorába, az Ébredj velünkbe is meghívást kapott a téma kapcsán.

„Kiborult Cristiano Ronaldo! Az ötszörös aranylabdás az újabb vesztes meccs végén kitépte a telefont egy fiatal szurkoló kezéből, majd a földhöz vágta azt. Nem sokkal a mérkőzés után egy Sarah Kelly nevű hölgy jelentkezett a és elmondta, hogy az ő 14 éves autista kisfia telefonját törte össze Ronaldo, aki teljesen kiborult a történtek miatt és az eset óta "teljes sokkban" van. Az édesanya közben az interneten megosztotta kisfia véraláfutásos kezét és minden követőjét a tartalom megosztására kéri, miközben azt ecseteli, hogy Ronaldo megtámadta és bántalmazta a kisfiát… Még mielőtt mindenki pálcát törne CR felett, azt azért érdemes elmondani, hogy talán a legtöbbet adakozó világsztárról beszélünk, aki ráadásul UNICEF nagykövet, több korházat is építtetett pl Dél-Amerikában, többszáz millió fonttal segítette az Ice Bucket Challenge-t, elárverezte a 2013-as aranylabdáját, de sorolhatnám reggelig, aki most elveszítette a fejét, hibát vétett, butaságot csinált, én sem értek egyet vele, sőt, de hogy most mindenki őt kezdi ócsárolni az azért erős, de közben mégis annyira tipikus emberi jelenség ez!”

– írta Csuti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!