Követőik szerint lehet valami Csuti és Horváth Gréta között - ifaktor
Csuti és Horváth Gréta

Csuti legújabb bejegyzésében a követői egyből észrevették Horváth Grétát, akivel gyanítják több van köztük, mint munkakapcsolat.


Csuti egyik legutóbbi Facebook-bejegyzése alaposan meglepte a rajongóit. Az üzletember elárulta, hogy számára igazán szimpatikus kihívást nyújt, amikor egy cég brandépítéssel kapcsolatban keresi meg őt. Egyik legújabb együttműködése kapcsán osztott meg egy fotót az oldalán.

,,Hamarosan új ízekkel, új termékekkel, új külsővel támadunk és tarolunk! ☝️Szuper nap volt, szuper emberekkel! 😍 Köszönöm a meghívást, mindent rendben találtam! 🫡”

-írta Facebook-bejegyzésében Csuti.

Azonban a fotón a rajongók egyből kiszúrták a frissen szinglivé vált Horváth Grétát is. Úgy tűnik a két ismert személyiség munkakapcsolatban áll egymással, de követőik szerint lehet, hogy több van a háttérben. Valószínűleg a rajongók egyszerű kombinálásáról van szó, mivel Csuti nemrég vállalta fel nyilvánosan is új barátnőjét, mindenesetre jól nézne ki együtt a páros.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!