Folyamatosan növekszik Csuti követőinek száma Instagramján - ifaktor
Csuti öltönyben ül lila háttér előtt

Még csak pár napja robbant a bomba, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti elválnak. Azóta már újabb fejlemények láttak napvilágot, miszerint Kulcsár Edina már más férfi mellett éli az életét.


Bár Edina és Csuti is kinyilatkoztatták, hogy válásuk nem harmadik fél miatt történt, Edina követői nehezen hiszik el, hogy pár nap alatt esett szerelembe G.w.M-el. Így érthető módon egy pár szimpatizánsától elesett az influenszer.

A szakítás és az azt követő új párkapcsolat híre még olyan embereket is érdekelni kezdett, mint például Balázsékat a reggeli rádióműsorában.

A kommentelők nagy átlagban Csuti pártját fogják és lapunk észrevette, hogy ezt nem csak kommentek, hanem követésekben is bizonyítják az üzletembernek.

Csuti Instagram-oldala ugyanis a botrány napján körülbelül 242 ezer követőt számlált, ami mára már 246 ezernél tart. Ez azt jelenti, hogy Csuti durván háromezer követővel lett ,,gazdagabb" az elmúlt időszakban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!