Csuti vallomása: az élete katasztrofálisan alakult - ifaktor
Csuti.
Szabó András, azaz Csuti lesz Hajdú Péter következő vendége az Összezárva című műsorában. A népszerű influenszerrel folytatott beszélgetésben a központi téma természetesen Kulcsár Edinával való elválása volt.


Csuti elmondta, hogy lényegében lebuktatta Edinát, amikor az ünnepek tájékán meglátott néhány üzenetet a telefonján, amelyekkel kapcsolatban számon kérte a modellt.

Mindenesetre Csuti mostanra sokkal jobban van, de a szakítás után úgy érezte, hogy hirtelen mindenki elhagyta, katasztrófának tűnt az élete. Csuti elárulta, hogy nagypapája elvesztése különösen fájt számára, hiszen nagyon jó kapcsolatot ápoltak egymással, majd két évre rá a bátyja is elhunyt, míg most a házasságát temeti.

Szerencsére a nehezén már túl van, sőt Edinával is igyekszik korrekt viszonyt kialakítani, miközben rengeteg időt tölt barátaival, akik nagyon segítségére voltak a nehéz időszakokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!