Csuti megvédte Kulcsár Edinát, mégis tovább alázzák - ifaktor
Kulcsár Edina és CSuti.
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Kulcsár Edina kiakadt Csutira, mert a megbeszéltek ellenére szerepelteti gyermekeiket a közösségi média oldalain. Csuti ugyan elnézést kért exétől, de a kommentelők nem bocsátanak meg.


„A mai edzéshez egy autentikus pólót vettem fel, mert az utóbbi időben elszabadultak itt az indulatok és szeretném, ha ez nem az az oldal lenne, ahol ilyen dolgokat olvasok a gyerekeim anyukájáról. Megvan benne bőven a magam felelőssége, hogy idáig jutottunk, de arra szeretnélek kérni titeket, hogy legyetek tekintettel és nagyobb türelemmel a kialakult helyzetre! Nyugi!”

írta Csuti az Instagram-oldalán.

Edina korábban kijelentette, hogy Csuti csak játssza az áldozat szerepét, miközben a megbeszéltek ellenére szerepelteti gyermekeiket az oldalain. Edina exe előző bejegyzése alatt igyekezett megvédeni magát, hiszen anyai ösztönei erre sarkallták, de a hozzászólók között nem talált (meg)értő fülekre.

Ugyan Csuti igyekezett hűteni a kedélyeket a bejegyzésével, de a kommentelők nem felejtik el könnyen Edina tetteit.

„Vigyázz, ebbe is beleköt, hogy játszod a jó fiút, hogy jobb színben tűnj fel.”

– írta a valaki.

„Én teljes nyugi-ban kikövettem a gyermekeid anyját... Ennyi.”

– látható egy másik komment.

„A gyermekeid anyukája, akit te még mindig ilyen illedemesen védesz lépten nyomon beléd rúg! A tegnapi posztod alatt is szépen meg fogalmazta a kis véleményét, hogy miért posztolsz a gyerekekről, akikhez ugyanannyi jogod van Neked is!!! Ő volt az, aki lépten nyomon ki rakta őket illetve mindent IS! Szóval szerintem ne várd a követőidtől, hogy legyenek tekintettel olyan dologra, amiket más generál folyamatosan!”

– írta le véleményét egy hozzászóló.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!