Csuti: „Felmerül a kérdés, hogy ismertem-e a feleségemet” - ifaktor
Csuti fekete bőrkabátban.
Sokaknak nem tetszett, ahogy Kulcsár Edina bejelentette, hogy egy minden eddiginél erősebb szerelem fűzi G.w.M-hez, noha alig előtte pár nappal jelentette be, hogy gyermekei apjával, Csutival külön utakon folytatják.


Csuti sok érzésbe beavatta a nézőket az RTL Klub Fókusz című adásában, ahol többek között azt is elárulta, hogy mostanra úgy érzi, alig ismerte feleségét, hiszen olyan dolgokat tett meg, amelyeket álmában nem gondolt volna.

„Látván, tudván, tapasztalván az elmúlt időszak történéseit, nagyon erősen a fejemben vannak olyan gondolatok, hogy ha ő ezt meg tudta tenni és ezt ő tudja tenni a mai napig. Nyilatkozatok, klip, kontextus, olyan dolgok, amiről nem beszélünk, akkor azért felmerül a kérdés, hogy én ismertem-e a feleségemet”

– nyilatkozta csalódottan Csuti, akiben düh is jelen van az utóbbi időben.

Csuti szerint Edina bejegyzéséből elképesztő módon hiányzott az empátia, a tisztelet, illetve „valami, amiből az ember azt gondolná, hogy az Edina emlékszik, mi történt a poszt megírása előtti hat évében”.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!