Csuti megvédte a szabálytalanul parkoló mentősöket - ifaktor
Csuti.
Kulcsár Edina exférje, Szabó András Csuti a közösségi oldalán osztott meg egy sztorit arról, hogy valaki egy mentőst gyakorlatilag feltűnési viszketegséggel vádolt meg.


Az eset a Bem rakparton történt, ahol egy mentő – noha lett volna rá helye – nem állt fel teljesen a járdára, az autó „farát ugyanis az úttesten hagyta. Ezen egy arra járó (netán helyi lakos) olyannyira felháborodott, hogy írt egy panaszlevelet az Országos Mentőszolgálatnak.

(…) Lett volna helye, hogy teljesen felálljon, de helyette szándékosan úgy állt le, hogy kerülgetni kelljen mindenkinek. Tudom, hogy hasznos, amit csinálnak, de azt csak azért csinálta a sofőr, hogy mindenki lássa milyen fontosak! Felháborító”

– írta az elégedetlen járókelő levelében, amelyre a Mentőszolgálat válaszolt is.

Az Országos Mentőszolgálat válaszlevelében kiemeli, természetesen megvolt az oka annak, hogy a sofőr ilyen módon parkolta le az autót, ugyanis bizonyos mentésre szolgáló eszközök használatát megnehezítette volna, ha szabályosan használják a parkolóhelyet. Ennek ellenére elnézést kértek a kellemetlenségért (noha a jármű csak 36 percig volt a helyszínen).

Az, hogy ez egyáltalán az eszébe jut valakinek, már önmagában ciki… de hogy le is írja, el is küldi, az már valami egészen elképesztő kategória alá eső szégyenérzettel kellene, hogy járjon, kedves Ákos!”

– üzent Csuti az általa csak „kedves Ákos”-ként emlegetett levélírónak, de Dombóvári István már kevésbé volt szofisztikált, amikor az alábbiakat kommentelte Csuti bejegyzéséhez: Az ilyen kreténektől elvenném a netet is.”

Ne hagyd ki!