Csuti nem ért egyet a kritikusokkal - ifaktor
Csuti
Az üzletember az Instagram-oldalán fejtette ki a véleményét a legújabb dínós moziról.


Az influenszer némileg szembe ment az eddig megjelent kritikusi véleményekkel. Csuti szerint, aki úgy be a filmre, hogy csak szeretne egy jót szórakozni és kikapcsolni, az nem fog csalódni.

,,A Jurassic World-ön jártam tegnap! Na ez az a film, amin biztos nem fogsz elaludni és nem csak az IMAX élmény miatt! Az első perctől kezdve durván akciódús a film, a dínók brutál élethűek és teljesen ki vannak készülve! Néha, néha lenéztem megnézni hogy áll az olasz-magyar, de többször majdnem a kezemből is kiesett az eszköz, mert ezek összevesztek valamin a vásznon! #dinosaurs Nagyon jó a humor vonal is, van benne némi bibliai szál, mára már megszokott saját neméhez vonzódó főhős és öko katasztrófa veszély, emberi mohóság és hatalomvágy! Összességében a Jurassic World - Világuralom egy nagyon jóra sikeredett látványfilm, amitől nem szabad többet várni és ha ezt elfogadod, akkor a két és fél óra is gyorsan elrepül majd!”

– írta Csuti az Instagram-oldalán.

A Jurassic World: Világuralommal egy újabb trilógiára való készült el a világ egyik legnépszerűbb filmsorozatából. Az új moziban visszatér az eredeti, Jurassic Park filmekből ismert trió: Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum.

Ne hagyd ki!