Csutiéknak paranormális élményben volt részük - ifaktor
Kulcsár Edina, Csuti a liftben

Szabó András Csuti arról mesélt legújabb Instagram-bejegyzésében, hogy családi kiránduláson voltak a hétvégén. Ahol azonban ijesztő élményben volt részük. Kislányuk ugyanis szellemet látott.


Csutiék éppen a hétvége családi kiruccanásukról jöttek hazafelé, amikor is az autójukkal egy temető mellett álltak meg. A kislányuk a hátsó ülésről pedig kiintegetett és köszönt valakinek. Csakhogy azt a valakit szülei, Csuti és Kulcsár Edina nem látták sehol.

Az üzletember azonnal megkérdezte kislányát kinek köszönt. Aki azt felelte, hogy neki is visszaköszönnek az idegenek. Csuti bevallotta, hogy sosem volt oda az ilyen paranormális történésekért, ezért alaposan megijesztette őt ezzel gyermeke.

Ezután Csuti arra kérte követőit, ha éltek át hasonló történést gyermekeikkel, akkor azt osszák meg vele a kommentszekcióban. Sokan meg sem lepődnek és azt mondták ez egyértelmű tény, hogy a kisgyermekek képesek látni a szellemeket.

Csuti beszámolóját a történtekről itt tudjátok megnézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!