Csuti ésszel közelít új kedvese felé - ifaktor
Csuti fekete fehér képen egy kávésbögrét tart a kezében félmeztelenül

Kulcsár Edina és Csuti szétválását követően, utóbbira is rátalált a szerelem. Az elhagyott férjre azonban úgy néz ki, szintén rátalált a szerelem.


Szabó András és Kulcsár Edina meglepetésszerű válása, egy olyan lavinát indított el a celeb és közéleti világban, ami még azóta is itt-ott megindul. Most azonban egy pozitív hírrel szolgálhatunk Csuti oldaláról.

Miután Edinára egy szempillantás alatt rátalált az új szerelem, addig Csuti sokáig „gyászolt”, és kereste a miérteket. Természetesen a sarkára kellett állnia, elkezdett még inkább edzeni, majd amellett, hogy kigyúrta magát, a szerelem istennője is rámosolyogott.

Csuti még a közösségi oldalára is posztolt a rejtélyes lánnyal, azonban a Hot! magazinnak elmondta, hogy nagyon óvatos, és apránként nyit a lány felé. Szerinte ő egy olyan személy lehet, akivel el tudná képzelni, hogy szerelmi életének egy új esélyt adjon. Az apró nyitány egyik jeleként, pedig 3 romantikus napot töltöttek együtt Madridban, ahol elsőként az ismerkedés lehetett a cél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!