Az OMSZ Csutival reklámozza legújabb programját - ifaktor
Szabó András egy konyhában mutogat

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán jelent meg egy kép, amin Csuti és Győrfi Pál látható a Mentők Napja alkalmából.


A most megrendezésre került Mentők Napján részt vett Kulcsár Edina exférje is. Csuti édesapjából inspirálódott, aki 40 évig dolgozott az OMSZ-nél. Úgy hiszi, hiába tudja az alapokat, mindig jó, ha felfrissítik a tudását, hiszen nem tudni mikor lesz rá szüksége.

Az OMSZ által megtartott eseményen, melyet csak Hősképzőnek hívnak, Csuti hivatalosan is hőssé vált miután sikeresen elvégezte a képzést. Erre pedig nem csak ő, de minden bizonnyal a Mentőszolgálat is büszke, ugyanis Győrfi Pállal közösen kapták lencsevégre az üzletembert.

A posztban szereplő szövegben pedig a következő látható:

❗️A MENTŐK NAPJÁN CSUTI IS ELVÉGEZTE A HŐSKÉPZŐT❗️

Csuti apukája több mint 40 éven keresztül szolgált az Országos Mentőszolgálatnál és a focista is tud újraéleszteni, mégis elvégezte ma a Hősképzőt azért, hogy felelevenítse az életmentő lépéseket. Várunk téged is szeretettel ingyenes tanfolyamunkon, minden megyeszékhelyi mentőállomáson❗️🚑❤️🇭🇺 #mentők #veddészreamentőt

Az eseményről készült videót pedig Csuti a saját Instagram-oldalán is megosztotta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!