Curtisben már nem bíznak meg a koncertszervezők - ifaktor
Széki Attila Curtis

Többek szerint a rappernek le kell mondani az őszi szezonról.


Curtis rajongóinak az utóbbi időben többször is csalódniuk kellett, ugyanis a rapper egyik fellépése ismét elmaradt. Mióta Majkával újra külön utakon folytatják a karrierjüket ez már a harmadik, olyan koncertje a rappernek, amelyen nem jelent meg. Ez esetben, azonban a szervezők voltak, azok akik lemondták Curtis fellépését.

A rajongók rögtön elkezdték találgatni a két zenész „szakításának” okát és legtöbben attól tartottak, hogy Curtis újra drogproblémákkal küzd, ám ezt a rapper határozottan tagadta. A hétvégén kerül sor a Dabasi Sör- és Gasztronapokra, amelyen Curtis is fellépet volna, azonban ez az utolsó pillanatban megváltozott. A rajongók pedig egyből arra gondoltak, hogy a rapper ismét nehéz helyzetben van.

A fesztivált szervező elsősorban csupán annyit tettek közé, hogy Curtis helyett az Ak26 fog fellépni.

„‼️‼️MŰSORVÁLTOZÁS‼️‼️ Technikai okok miatt Curtis fellépése elmarad. Helyette elhoztuk Nektek az AK26-ot‼️‼️ 2022. július 23-án, SZOMBATON, 22:00 órakor‼️‼️‼️”

-írták

Ezért Curtis nemrég egy Facebook-bejegyzésben tisztázta a helyzetet és elárulta, hogy a szervezők mondták vissza a felkérést:

Lássunk tisztán! A hétvégi Dabasi fellépést a szervezők mondták vissza, az elmúlt időszak történései miatt.

A Dabasi Sör- és Gasztronapok szervezői szintén a Facebook-oldalukon keresztül pedig meg is erősítették, hogy valóban az elmúlt események miatt mondták vissza a fellépést:

Sziasztok! Szeretnénk tisztázni a helyzetet! NEM CURTIS LÉPETT VISSZA! Az elmúlt napok történései miatt a szervezőség döntött a műsorváltozás mellett! Köszönjük a megértést, tényleg nagyon sajnáljuk! Elnézést a rajongóktól! Be fogjuk pótolni!

– írták a szervezők.

A Blikk korábban több olyan szakembert is megkeresett, aki rendszeresen szervez bulikat, fesztiválokat és egyéb nagy koncerteket. Mivel a szakma kicsi, névvel nem akarták vállalni a véleményüket, de abban mindannyian egyetértettek, hogy elfogyott a rapper iránti bizalom és ezt alátámasztja az is, hogy ezúttal a szervezők már előre kifaroltak egy esetleges újabb olyan Curtis-buliból, amin a rapper nem jelenik meg vagy épp az utolsó pillanatban lemond.

Vannak ugyan még lekötött szólókoncertjei, de szombat óta semmi esély nincs arra, hogy újakat írhasson be a naptárába. Curtis jó időre leírta magát, jelen pillanatban senki nem bízik abban, hogy meg is jelenik a koncerten, amit vele hirdetnek meg, így az őszi szezonról le kell mondania

-közölte a lappal az egyik szakember.


Ne hagyd ki!