Újabb tévés megjelenést hagyott ki Curtis - ifaktor
Curtis a kanapén ül

Curtis a Sztárban sztár óta egy újabb tévés megjelenést hagyott ki. Ez a Mokka műsora volt, ahol Szabó Ádámmal beszélt volna legújabb közös dalukról.


Igazán nagy visszhangot kapott, mikor Curtis tavaly nem ment el a Sztárban Sztár műsorába és erről senkit sem értesített. Utólag elmondta Osváth Zsolt YouTube-videójában, hogy komoly büntetést kellett fizetni a csatornának ezért, továbbá azért nem jelent meg az adásban, mert alkohol hatása alatt volt, illetve pont Halottak napjára esett a műsor, amely lelkileg megviselte a rappert.

Szabó Ádám és Curtis még a Sztárban sztár forgatásán ismerkedtek meg és váltak barátokká. Azóta már volt rá példa, hogy zenei karrierjük is összefonódott. Ugyanis idén már a második közös dalukat készítették el. Ennek alkalmából kaptak meghívást a Mokka műsorába, ahol azonban Curtis nem jelent meg.

Azonban sajnos ebben az adásban se tudott megjelenni a rapper. Szabó Ádám állítása szerint forgalmi dugóba keveredett Curtis és ez az oka hiányzásának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.