Curtis követői kiakadtak, mert kisfia szerepel a klipjében - ifaktor
Curtis a színpadon énekel

Egyesek nem értik, az édesanya, hogy mehetett ebbe bele.


Nemrég jelent meg Curtis legújabb videóklipje, amely szinte eltörpült az utóbbi időben a rapperrel történt dolgok mellett. Hiszen a napokban tette közzé Majka és Curtis is egyaránt, hogy ismét véget ért közös pályafutásuk.

A rajongói véleménye a bejelentésről elég megosztó lett. Sokan támogatják a rappert, de majdnem ugyanannyian el is ítélik őt a történtek miatt. Legújabb klipje végett is kapott hideget-meleget Curtis. Többen furcsállták, hogy a rapper kétéves kisfia is szerepel a produkcióban, ugyanis a klipben, amellett, hogy káromkodások is elhangzanak, több felnőtt tartalmat is láthatunk.

,,Csak nekem furcsa, hogy a kisfia szerepel benne? Pont egy ilyen klipben? Valahogy szerintem nagyon nem illik oda, a címe sem annyira gyerekbarát. Egyébként hallgatható zene, de ez valahogy megütötte a szemem."

,,Szép példát mutatsz a kisfiadnak!!! Undorító ez a videó klip... És ez a jó a mostani fiatalok körébe, sajnos!!!! Nem lesznek normális emberek.. És ez is rá tesz ha például ezt az alpári, trágár szöveget meghallgatják. Nagyon szomorú, hogy ilyen világ van.. Mindent szabad tenni is és mondani is... Féltem a saját kislányomat, mert ilyen mocskos, undorító világba nő fel.. Felháborító!!!"

,,Egy ilyen videóklipbe betenni a fiad szerintem nagy hülyeség volt......
Remélem nem sok kiskorú fogja látni és hallani ezt."

,,De mire ott akkor a fiad!?
Ez beteg! Majd nézik az oviba!?
Mit vársz mi lesz a fiadból? (...) Az anyukán meg csodálkozok, hogy beleegyezett... ha beleegyezett..."

-írták a követők Curtis Facebook-bejegyzésénél.


Ne hagyd ki!