Curtis védelmébe vette a magyar kézilabda-válogatottat - ifaktor
Lékai Máté, magyar kézilabda-válogatott.
Curtis a védelmébe vette a részben hazai rendezésű Európa bajnokság nyitómeccsén vereséget szenvedett magyar kézilabda-válogatottat.


Csütörtökön kezdetét vette a magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda-Európa bajnokság, amelyen a házigazda magyar válogatott Hollandiával mérkőzött meg a frissen átadott budapesti MVM Dome-ban.

Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy azt vártuk. A holland csapat nem illetődött meg a telt házas arénától és szinte végig vezetve, 31–28-ra nyertek.

Sok magyar szurkoló szapulta a csapatot, hiszen nem gyakran adatik ilyen lehetőség, hogy hazai közönség előtt játsszon a kézi-válogatott egy nagy világeseményen.

Curtis a kritikus és szapuló szurkolóknak is üzent az Instagram-oldalán.

„Kora reggel csak a jóindulat árad a legtöbb emberből a Kézilabda-válogatott felé… Természetesen a legtöbbjük ezek közül maximum farsangon lehetett válogatott sportoló! Mindig az a legegyszerűbb, ha valakit szapulni lehet barmok!!! Nyilván nem így akartak kezdeni a srácok de a sportban sajnos benne van a vereség. Inkább szurkoljunk nekik ,hogy a további meccseket megnyerjék! HAJRÁ MAGYAROK”

– írta Curtis, akinek párja, Barnai Judit válogatott kosárlabdázó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!