Curtis mást akar csinálni, mint Majkáék - ifaktor
Curtis és Majka
Curtis a Majkával való szakításáról: „Második ember voltam hosszú éveken át”
instagram

Curtis mást akar csinálni, mint Majkáék

Az újpesti rapper az Instagram-oldalán válaszolt egy kommentre.

Nem meglepő, hogy Curtis szeretné magát minél inkább megkülönböztetni korábbi bandájától. Majkával való második szakításának okát is abban látta a rapper, hogy évekig másodhegedűs volt a zenekarban. Amikor drogproblémái után újra összeálltak Majorossal, akkor Curtis szerint megállapodtak abban, hogy nagyobb szerepet kap a koncerteken, ám ez végül nem teljesült.

Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned

– írta korábban Curtis.

Mindezek fényében korántsem meglepő, hogy Curtisnek merőben más elképzelései vannak saját fellépéseivel kapcsolatban. Valaki meg is jegyezte egyik bejegyzése alatt, amelyet erdélyi koncertjéről töltött fel, hogy azért ez „nem egy Majka, Nika koncert”. Curtis hamarosan reagált is a kommentre:

Pontosan ez a cél, hogy ne olyan legyen. Ez egy más produkció!


Ne hagyd ki!