Curtis a rasszizmus témájában szólalt fel - ifaktor
Széki Attila Curtis
Las Vegasban járt Majka és Curtis – furcsa őket maszk nélkül látni
Instagram/@curtis4ker

Curtis a rasszizmus témájában szólalt fel

Curtis legújabb bejegyzése az Instagram-oldalán nagyon megnevettette a követőit. Bár a rapper egy igen komoly témával kapcsolatban fejtette ki a véleményét.


2018 tavaszán robbant ki a botrány a Netflix egyik akkori legújabb sorozatával kapcsolatban. Szinte mindenki emlékszik Brad Pitt egyik legnagyobb alakítására a Trója című filmben, amely hatalmas siker volt. Azonban a Netflixen most egy újabb feldolgozást láthatunk, egy minisorozatot, amely a ikonikus háború idején Heléna és Párisz kapcsolatára fókuszált. Mindazonáltal az igazi felháborodást a nézők körében Akhilleusz karaktere váltotta ki, akit egy sótétbőrű színész alakít. A rajongók felhívták a figyelmet arra, hogy Homérosz „aranyhajúnak” vagyis szőkének írta le a harcos és az ellentétes külsője színész választásért sokan rasszistának nevezték a BBC-t.

Ezzel az üggyel kapcsolatban osztott meg egy fotót Curtis az Instagram-oldalán. Amelyben pont arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire értelmetlen a karakter újszerű megformálása és még humorosan azt is megjegyzi, hogy ezzel a felfogással, akár Martin Luther Kinget is alakíthatná Tom Hanks. A követőinek nagyon tetszett a rapper humoros megnyilvánulása.

,,Alig várom ,hogy pl Martin luther Kinget ,Tom Hanks alakítsa majd😊😊😊🤣🤣🤣
De mondjuk Hitler szerepében Kevin Hart is ütne 🤣🤦🏽♂️
Ti,hogy vagytok ezzel?Nektek mi a véleményetek ? Nektek nem sok már ez?
Szerintem vicc irányt vett ez az egész …”

-írta Instagram-bejegyzésében Curtis.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!