Curtis szakított szerelmével, Barnai Judittal? - ifaktor
Curtis szürke felsőben
Curtis eddig felhőtlen kapcsolatáról folyamatosan osztott meg pillanatokat Instagram-oldalán. Azonban most Judittal nem csak, hogy kikövették egymást a platformon, de Curtis a közös képeiket is letörölte.


Curtis és kedvese, Barnai Judit 2020 tavaszán ismerkedtek meg egymással. Fél év múlva pedig a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat. Azóta töretlen harmónia uralkodott a köztük és szinte semmilyen botrány vagy negatív pletyka nem röppent fel róluk. Azonban Curtis kisfia második születésnapjára akkoriban nem hívták meg Juditot. A Blikk információi szerint, arról volt szó, hogy a rapper volt párja Kriszti nem szeretné, hogy kisfia megismerkedjen Széki Attila párjával, amig nem fordul köztük komolyra a dolog. A pár akkor már egy éve volt együtt.

Most úgy tűnhet, nemhogy azóta sem fordult komolyabbra a kettőjük kapcsolata, de most talán szét is mentek. A rapper egy szomorú idézetet osztott meg tegnap Instagram-oldalán. Talán Curtis még a halottak napja hatása alatt van vagy esetleg egy teljesen más dologról lehet szó.

Mindenesetre észrevettük, hogy Curtis minden Judittal közös képet törölt az oldaláról, illetve ki is követték egymást Instagramon. Ugyanakkor a kosárlabdázó hölgy még fent hagyta Curtissel készült képeit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!