Curtisnek elege van, hogy folyton meghurcolják testvérét - ifaktor
Curtis mikrofonba énekel

Testvére borzasztóan fontos Curtis számára, így elmondása szerint az új száma könnyeket csalt a szemébe, mert közben elítélt testvérére gondolt.


A magyar rapper, Curtis testvérét előre kitervelt emberöléssel vádolják, aminek köszönhetően, akár élete végéig börtönben ülhet. Ugyanakkor a már-már vicces huzavonától Curtisnek is kinyílt a bicska zsebében. Nem érti, hogy miért történik meg újra és újra, hogy Lajost elviszik a rendőrök, majd visszahozzák.

Elmondások alapján a Széki-család rendkívül nehezen küzd meg ezzel az egész procedúrával, főleg, hogy Curtis testvérét teljesen ártatlannak vallják. Erről maga a rapper a következőket mondta a Tények Plusznak:

"Lassan már egy éve zajlódik ez a mizéria a testvéremmel, ami most már egyre viccesebb. Nem is tudom, hogy hanyadjára rendelték vissza őket arra a szörnyű helyre, ok nélkül. Most ezért is ütött szíven ennyire ez az egész."

A legújabb zenéjében pedig a testvériség fontosságáról beszél és arról, hogy mennyire mérvadó egy ember életében, ha számíthat a testvérére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!