Őt alakítja Dakota Johnson a Marvel-unviverzumban? - ifaktor
Dakota Johnson

Az alkotás 2023-ban kerül a mozikba.


Már hónapok óta zajlanak a találgatások Dakota Johnson csatlakozásáról a Marvel-univerzumhoz. A fiatal színésznőt most a legújabb Marvel film forgatásán kapták lencsevégre. Az alkotás a Pókember filmek egyik spin-offja, a Madame Web.

Sem Dakota sem pedig a film készítői még nem támasztották alá hivatalosan a színésznő főszerepét, azonban a rajongók szerint ez csak idő kérdése. A Twittere felkerült rövid videóban az látható, hogy Dakota a new yorki tűzoltóság mentős egyenruhájában egy felborult autó felé rohan egy híd szélén.

„Madame Web” karakterét először 1980-ban mutatták be a The Amazing Spider-Man-ben, mint tisztánlátó mutánst, aki képes megjósolni a szuperhősök jövőjét. A különleges képességekkel megáldott karaktert általában öreg, vak és bénult nőként mutatják be, akit hálószerű gépek vesznek körül, hogy életben tartsák, miközben másoknak ad küldetéseket.

Sydney Sweeney, Mike Epps, Tahar Rahim, Isabela Merced, Celeste O'Connor, Zosia Mamet és Emma Roberts is szerepel majd a 2023-ban mozikba kerülő alkotásban.


Ne hagyd ki!