Dallos Bogi bevallotta: nem mondott igazat egy interjúban - ifaktor
Dallos Bogi Instagram-bejegyzésében vallotta be követőinek, hogy korábban egy interjúban nem mondott igazat. A riporter kérdése az volt Bogihoz, hogy mikor sírt utoljára. Az énekesnő azonban nem mondta el az igazságot.


Dallos Bogi egy igazán őszinte bejegyzést osztott meg Instagram-oldalán. Az énekesnő elmondta gondolatait arról, hogy pár napja mennyire elhagyta őt az önbizalma. Másokhoz kezdte el hasonlítani magát és ennek az lett a vége, hogy Bogi könnyekben tört ki.

Bevallotta, hogy bár igyekszik mindig boldog hangvételű posztokat megosztani, de neki is vannak rosszabb napjai. Szinte kizárólag csak pozitív, támogató kommentek érkeztek az énekesnő bejegyzéséhez követőitől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!