Dallos Bogi reagált az énekhangját érő kritikákra - ifaktor
dallos bogi
Dallos Bogi Csornán adott koncertet, amelyről néhány rövid jelenetet meg is osztott az Instagram-oldalán az énekesnő. Utólag bizonyára ő is úgy érzi, bár ne tette volna...

„Csorna, csodálatosak, és egyben elképesztő cukik voltatok!! Köszi, hogy ott lehettünk! Mivel eddig még sosem játszottunk zenepavilonban, ezért egy dalt is írtunk róla. Jó volt veletek. Koszonom a keresztlányaimnak, és Kittinek, akik vagányak voltak és feljöttek a színpadra. Jövő szombaton Mezőtúron tali"

– írta Bogi a koncertről, de sajnos nem volt mindenkinek ilyen pozitív a gondolkodása.

„Én nagyon kedvellek, de ez iszonyatosan gyenge…."
„Ezért fizettek, vagy ingyenes volt? Katasztrófa…."
„Mint egy rossz wc ajtó nyikorog"
„Mi ez a hang? Ennél rosszabbat még nem hallottam"
„Szerintem engedd el az éneklést. Nagyon rossz."

Ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek az X-Faktor volt mentorának bejegyzése alá, amelyek akkora számban érkeztek, hogy Bogi is kénytelen volt reagálni rájuk.

„A lényeg a szeretet. Elfogadom, ha nem tetszett, örülök, hogyha ott voltatok, és jól éreztétek magatokat. Tudom, hogy sokan építő kritikákat fogalmaztatok meg, és ezt köszönöm. Viszont tudom, hogy vannak páran, akik szerint se énekelni, se táncolni, se beszélni, se dolgozni nem tudok, és ezen a véleményen nem fogok tudni változtatni, és nem is szeretnék."

– írta Bogi a kritikákra válaszolva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!