Dallos Bogi ezt az étrendet követi, hogy megőrizze alakját - ifaktor
Puskás-Dallos Bogi rózsaszín ruhában egy rózsaszín háttér előtt áll

Puskás-Dallos Bogi legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy milyen étrendet követ, amivel többeket meglepett. Hiszen kevesen ismerik a flexitáriánus jelentését.


Az X-faktor egyik zsűritagja, Puskás-Dallos Peti már hosszú ideje a vegán életmód magyarországi képviselője. A fiatal zenész nemrég házasodott meg és több követőjét is érdekelte, hogy felesége, Puskás-Dallos Bogi, hogyan viszonyul férje étkezési formájához.

Azonban Bogi egyik legújabb Instagram-bejegyzésében most elárulta, hogy már évek óta flexitáriánus étrendet folytat. Ennek az életmódnak a lényege, hogy nem vonja meg magától teljes mértékben a hústermékeket, de igyekszik a minimális fogyasztásra csökkenteni annak mennyiségét. Az énekesnő azt elmondta, hogy közös otthonukban sosem készít állati eredetű ételt, azonban ha nincs otthon, akkor belefér, hogy egyen néha-néha hústerméket.

,,Évek óta flexitáriánus étrendet folytatok, de mivel a férjem vegán, ezért így otthon semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztunk.”

-írta Dallos Bogi az Instagram-bejegyzésében.

Sokan már most a flexitáriánus étrendet követik, hiszen konkrét mennyiség nincsen megszabva azzal kapcsolatban, hogy mennyi húst vihetünk be a szervezetünkbe. Úgy hogy abban a pillanatban, hogy valaki úgy dönt kevesebb állati terméket fogyaszt, mint korábban, máris ezt az életmódot élvezi. A flexitáriánus diéta nem csak egészségebben, de a környezetet is rendkívül kíméli, hiszen a becslések szerint ha az egész emberiség így táplálkozna, azzal több mint felére csökkenne a mezőgazdasági termeléssel kibocsátott üvegházhatású gázok mennyisége.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!