Dallos Bogit zsiráfnak és botsáskának gúnyolták - ifaktor
Dallos Bogi a Sloggi fotózásán .
Dallos Bogi a Sloggi márkanagyköveteként vett részt a cégóriás fotózásán, amelynek témája a pozitív testkép és az önelfogadás volt.


Az X-Faktor korábbi mentora elárulta, hogy gyerekkorában őt is gúnyolták magassága miatt, valamint hosszú végtagjai okán.

„Zsiráf, botsáska, deszka… sok jelzőt hallottam már az alkatommal kapcsolatban. Tinilányként borzasztóan hatottak ezek a megjegyzések az önértékelésemre, de ma már büszkén, kihúzott vállal, hosszú combokkal, és egy kis mosollyal vonulok végig az utcán.”

– kezdte a bejegyzését Puskás Peti felesége, aki mára elfogadta magát, de a mai napig kap bántó üzeneteket – elég, ha csak arra az esetre gondolunk, amikor Peti védte meg az Instagramon a feleségét.

„15 voltam, amikor először színpadon álltam, most 25 vagyok. Úgy érzem, hogy ez alatt a 10 év alatt rengeteg impulzus ért, rengeteg kéretlen és kért visszajelzést kaptam magammal kapcsolatban,rengeteg meghatározó dolog történt velem, és sok dolog változott. Olykor én is belekerülök a hasonlítgatás, önbizalomhiány spiráljába, de sokat dolgozom azon, hogy meg tudjam őrizni önmagam és a számomra fontos értékeket. Mert nem egy egyen nőideálnak kell megfelelnünk, pont a kisugárzásunk, a vonásaink, és a történetünk tesz minket különlegessé.”

– zárta sorait az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!