Különös dologra derült fény Dallos Bogi leánybúcsújáról - ifaktor
Dallos Bogi színes csíkos felsőben
Dallos Bogi: "A természetességgel hódítani lehet"
Instagram/@dallosbogi

Ő utasította vissza, hogy táncoljon Dallos Bogi leánybúcsúján

Dallos Boginak és a női nemnek egyelőre nemet mondott VV Robi, ugyanis az egykori villalakó már felhagyott a chippendale fellépésekkel.


A Való Világ Powered by Big Brother című műsor legutóbbi szériájában ismerhettük meg Robit. Korábban mi is megírtuk, hogy az egykori villa lakó Instagram-oldalát is felhasználta már egy jó cél érdekében, ugyanis több posztjával az internetes zaklatásra is felhívta a figyelmet.

Azonban egyik legutóbbi bejegyzésében Robi nosztalgiázott egy kicsit. Ugyanis az egykori játékos régebben chippendale fellépésekkel is foglalkozott, de ezzel már felhagyott. Tavaly azonban egy nagyon különleges felkérést kapott, de mégis kénytelen volt rá nemet mondani, ez pedig nem más volt, mint Dallos Bogi leánybúcsúja. Bar Robi visszautasította az ajánlatot, annyit megírt, hogyha valaha is ismét a táncolásra adná a fejét, Bogi lenne az első, akinek megmutatná tudását.

,,TB2020.
Imádtam mindig, azért csináltam! Mai napig kb, minden héten kapok egy üzenetet....csak egy szülinap, csak egy leánybúcsú...😜
Hihetetlenül jól esik, mert tudom ez inkább a személyemnek szól, és nem a tánctudásomnak... mert vannak sokkal jobbak ebben a szakmában. 🤭
Nem tervezem a jövőben, hogy valaha is újra letépem a nadrágot!
Tavaly @dallosbogi leánybúcsúján nem táncoltam. A barátnője lelkemre kötötte, vagy én vagy senki....
Így ha valaha is újra táncolnék, Boginak jövök az elsővel! 👌🏻😄
Köszönöm”

-írta Robi az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!