Puskás-Dallos Boginak nem is ez az eredeti neve - ifaktor
Puskás-Dallos Bogi kiskutyájával

Puskás-Dallos Bogi nemrég házasodott össze Puskás Petivel, így a neve hivatalosan is megváltozott. De azt tudtátok, hogy nem a Dallos vezetéknévvel jött az énekesnő a világra?


Puskás-Dallos Bogi még Dallos Bogiként robbant be a zenei életbe és ezen a néven lett ismert. Mivel nemrég kötötték össze hivatalosan is az életüket, a szintén énekes, Puskás Petivel, így értelemszerűen a Puskás vezetéknevet a házasságkötés okán vette fel. Azonban azt kevesen tudják, hogy valójában a Dallos nevet sem édesapjától örökölte.

Viszkok Fruzsi és Havasi Virág legújabb podcastjének első vendége volt Bogi, a Púdermentesben. Az énekesnő nevét már a műsor elején tisztázzák, ugyanis Bogi édesapját Nyers Csabának hívják. Ebből adódóan pedig Bogi eredeti neve Nyers Boglárka volt. Azonban fiatal korában társai nagyon sokat csúfolták ez miatt, így inkább édesanyja Dallos vezetéknevével kezdte el publikálni a dalait.

Viszkok Fruzsina és Havasi Virág podcastjét ide kattintva tudjátok meghallgatni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!