Dallos Bogi arra kéri a nézőket, hogy szavazzanak a nőkre is - ifaktor
Orsovai Reni és Dallos Bogi
A Sztárban Sztár legutóbbi élő adásában ismét egy női énekestől vettek könnyes búcsút a versenyzők.


Amikor kiderült, hogy Reni kiesett nemcsak ő fakadt sírva, de minden társa azonnal próbált vigasztalni az énekesnőt. Dallos Bogi kifejezetten jó kapcsolatot alakított ki ilyen rövid idő alatt is Orsovai Renivel. Bogi kéri a TV2 nézőit, hogy a nőket is támogassák a műsorban, mert így a végére csak férfiak maradnak...

„Hálásan köszönöm nektek a tegnap esti támogatást, és szavazatokat. Vasárnap este Missy Elliott-ot fogom alakítani. Sajnos rendkívül csalódott vagyok, hogy @orsovaireni , akit már büszkén hívok a barátomnak távozott a versenyből. Reni remélem tudod, hogy annak ellenére, hogy ennek baromira nem így kellett volna történnie te vagy az ország egyik legjobb, legsokoldalúbb énekesnője, egy igazán szerethető, szorgalmas és humoros csajszi. Ezt még sokszorosan be fogod bizonyítani. Légyszi támogassatok minket női versenyzőket is ebben a műsorban, mert eddig csak lányok estek ki.”

– írta Bogi az adás után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Aurelio többször sírva fakadt Hajdú Péter műsorában

Ne hagyd ki!