Dallos Bogi Puskás Peti bőrébe bújik a Sztárban Sztárban - ifaktor
Dallos Bogi Zsédaként a Sztárban Sztárban.
Dallos Bogi sikeresen abszolválta a Sztárban Sztár legújabb évadának második feladatát is, így készülhet a következő megmérettetésre.


Ez pedig Bogi számára igazán különleges lehet, hiszen férjét, Puskás-Dallos Pétert kell megformálnia a színpadon. Az énekesnő szerint nagyon izgalmas lesz a feladat – sőt szerintünk igazán humoros is lesz, amikor Petiként áll színpadra.

Valamilyen szempontból bizonyosan előnyre tesz szert Bogi vetélytársaival szemben, hiszen nem sokszor mondhatta el bárki a Sztárban Sztár történetében, hogy együtt él az általa megformált előadóval.

Boginál ráadásul kevesen ismerik jobban Puskás Petit, sőt az énekes bizonyára a felkészülésben is segíteni fogja feleségét.

„Nagyon nagyon köszönöm nektek a tegnap esti támogatást, és szavazatokat. A héten egy nagyon izgalmas feladatot kaptam, ugyanis a férjem @apuskaspeti bőrébe kell bújnom. Izgatottan várom. Remélem velem lesztek!”

– írta Bogi az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!