Ezt hagyta hátra családjára Damu Roland - ifaktor
Damu Roland fekete fehér képen egy fotelben ül

Damu Roland özvegyére hárul minden olyan teher, ami a színész sajnálatos elvesztésével jár. Egyelőre nem tudja, hogyan fogja megoldani.


Damu Roland szervezete tavaly decemberben feladta a harcot a koronavírus ellen. A halálát követően a családban ismét megjelent az ellentét, miszerint békében nem sikerült megállapodni arról, hol és hogyan temessék el az egykori színészt. Most azonban egy olyan dologra derült fény, ami Roland kislányát és özvegyét is érinti. Ebből pedig rendkívül nehéz lesz kimászni.

Damu özvegyének testvére elmondta, hogy piszkosul nehéz helyzetük van, mivel Damu halála után sem árvaellátásra, sem egyéb támogatásra nem voltak jogosultak. Ez pedig nem azért baj, mert ne tudnák eltartani magukat, hanem mert a színész vaskos tartozásokat hagyott maga után, amit innentől kezdve elmondásuk szerint nekik kell majd „nyögni”.

"Mielőtt bárki azzal támadna, hogy miért nem tartja el a kislányt az édesanyja, azt senki nem tudja, hogy mekkora adósságot hagyott a testvéremre a férje. Mikor még együtt voltak, vele vetette fel a különböző hiteleket, amit nem fizetett, így a feleségén hajtják be. Évekig fogja fizetni, ami meglehetősen megnehezíti a megélhetésüket, és hogy támogassa a gyermekét, pedig dolgozik, fönntart egy lakást, és teljesen normális életet él."

- nyilatkozta a Borsnak Katalin, Damu özvegyének testvére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!