Damu Roland húga: "Mindent magának köszönhet" - ifaktor
Damu Roland.
Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy Damu Roland kórházba került és válságos az állapota.


Damu Roland mostanában sokat betegeskedett. Az utóbbi időben többször a Facebook-on kért anyagi segítséget a követőitől az egykoron ünnepelt színész. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják és mélyaltatásban tartják, ugyanis így stabilizálhatják az életjeleit.

Damuval legtöbb barátja már nem tartja a kapcsolatot, sőt családja is eltávolodott tőle, ugyanis a Bors információi szerint sokaknak tartozik. Húga is csak az internetről értesült arról, a színész milyen súlyos állapotban van.

„Sokáig nagyon jó testvérek voltunk, akkor romlott meg a viszony, amikor a kislányát letagadta. Minden kapcsolatot megszakítottunk”

– nyilatkozta Damu Anita.

„Mindenki eltávolodott tőle, fogalmam sincs, kihez tudnék fordulni miatta. Neki nem volt családja, nagyon sajnálom, és borzasztó ezt kimondanom, de mindent magának köszönhet.”

Damu leghíresebb szerepe egyértelműen a Jóban Rosszban című sorozatban, Várnagy Előd karaktere volt. Gyakorlatilag ennek köszönhetően ismerte – és ismeri a mai napig – őt az ország.

A színész karrierjét végül bántalmazási pere és elítélése törte ketté, miután a bíróság 4 és fél év börtönbüntetésre kötelezte Palácsik Tímea bántalmazása és nemi erőszak miatt. 2015-ben szabadult, de valójában azóta sem sikerült újra fellendítenie a karrierjét, ráadásul tagadja, hogy második felesége gyermeke az övé lenne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!