Damu Roland kislánya szembesült apja halálával - ifaktor
Damu Roland interjúban

Bár rengeteg adósságot hagyott egykori feleségére, a gyermeknek joga van tudni mi történt és ki volt az apja.


Halála előtt Damu Roland hosszantartó betegségekkel küzdött, amelyekből a legyengült immunrendszere már nem volt képes felállni, valamint több adósságot is hátrahagyott, amit a mai napig özvegyének kell fizetnie.

Az egyetlen közös gyermekükért, jelenleg Roland özvegyének nővére felel, aki most a Borsnak elmondta, Maja hogyan tudta meg, hogy ki volt az apja és mi történt vele.

„Maja pontosan tudja, Damu Rolandnak hívták az édesapját, és azt is, hogy híres színész volt. A húgom szépen elmagyarázta a kislánynak, hogy ki az apukája, de sajnos nagyon beteg volt, így idő előtt, fiatalon meghalt, és az angyalok vigyáznak rá„
„Soha nem szidta Rolandot a gyerek előtt, és ha majd már akkora lesz, hogy fel tudja fogni, mit jelent a halál, és azzal a kéréssel fordul hozzánk, hogy szeretne kimenni a temetőbe az apukájához, természetesen ebben segítjük. Semmi esetre sem szeretnénk ettől megfosztani, vagy erről lebeszélni, és ebben senki nem akadályozhatja ezt meg!”

- mondta.

A nő elmondása szerint, ha fel szeretnék kutatni a színész sírhelyét, akkor nem lesz könnyű dolguk, hiszen őket nem értesítették a temetés helyéről és idejéről.

„Tudjuk, hogy a Farkasréti temetőben van örök nyugalomra helyezve Roland, de fogalmunk sincs, hol van a sírhelye. Mindenről csak a médiából értesültünk, hiszen minket senki nem értesített sem üzenetben, sem levélben, de a telefonunk sem csörgött, holott tudják az elérhetőségeinket, mert az nem változott az elmúlt években. Tisztában voltunk azzal, hogy nem vagyunk szívesen látott személyek, ezért meg sem kíséreltünk a temetésre elmenni, mert nem akartunk botrányt„

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!