Kórházba került a Jóban rosszban, Damu Roland​ja - ifaktor
Damu Roland.
Damu Roland mostanában sokat betegeskedett. Az utóbbi időben a Facebook-on kért segítséget a követőitől az egykoron ünnepelt színész.


Damu leghíresebb szerepe egyértelműen a Jóban Rosszban című sorozatban, Várnagy Előd karaktere volt. Gyakorlatilag ennek köszönhetően ismerte – és ismeri a mai napig – őt az ország.

A színész karrierjét végül bántalmazási pere és elítélése törte ketté, miután a bíróság 4 és fél év börtönbüntetésre kötelezte Palácsik Tímea bántalmazása és nemi erőszak miatt. 2015-ben szabadult, de valójában azóta sem sikerült újra régi fényében ragyognia.

Mivel nem tud dolgozni, így nincs pénze a gyógyszerekre, amelyet ki kell váltania, ezért többször fordult már a követőihez a közösségi oldalain, hogy segítsenek neki.

„Segítséget kérek. Sajnos lassabban és nehezebben gyógyulok, mint gondoltam. Két hete nem tudok dolgozni. Tisztelettel kérem azokat az embereket, akik akarnak és tudnak segíteni nekem, tegyék meg… Amennyiben most segítesz rajtam, ígérem, hogy gyógyulásom után, elmegyek hozzád akár születésnapodon, akár névnapodon köszönteni téged vagy kedves szeretteidet”

– írta korábban Damu, aki többször is hasonló kéréssel fordult követőihez, de legutóbb ismét súlyos helyzetéről posztolt.

,,Sziasztok! Nem tűntem el, nem váltam köddé. Nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat. Nektek köszönöm a kedves és építő jellegű biztatásokat”

– írta nemrég Damu Roland a Facebookon. Hogy pontosan miért került kórházba, azt nem fejtette ki, de könnyen lehet, hogy ismét csak pénzszerzés céljából osztotta meg ezt rajongóival, hiszen így újra pénzre lesz szüksége, ugyanis az orvosok ágynyugalmat írtak elő neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!