Bereczki Zoltán kiakadt Cooky gyermekeinek szerepeltetésén - ifaktor
Bereczki Zoltán Dancing with the Stars.
Szécsi Debóra és Cooky a Dancing with the Stars hétvégi adásában a produkciójuk alatt két gyermeküket is szerepeltették egy rövid jelenet erejéig a színpadon.


A Dancing with the Stars legutóbbi adásának tematikája az emlékek éjszakája volt, amely kapcsán a való életben férj és feleség, Debóra és Cooky a gyermekeikkel közös emlékeiket jelenítették meg.

Cooky-ék produkciója nemcsak a közönséget osztotta meg, hanem Bereczki Zoltán sem ment el a dolog mellett szó nélkül, aki köztudottan óvja magánéletét a nyilvánosságtól. Zoli nemrég született kislányáról sem osztott meg fotókat a közösségi oldalán. Véleményének igencsak erőteljesen és határozottan hangot is adott:

„Fú… nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban"

– mondta a párosnak a zsűritag, aki 6 pontra értékelte a produkciót.

A Blikk munkatársai a műsor szerkesztőivel történt beszélgetésből is elcsíptek néhány szót:

„Tartom, amit mondtam, és ezzel minden gyerekpszichológus is egyetértene"

– írja a Blikk Bereczki beszélgetésének részleteiről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!