Emilio és Gabriela Spanic közös videót készítettek - ifaktor
Emilio, Keleti Andrea, Gelencsér Tímea és Cooky a Dancing with Starsban
Emilionak és Gabriela Spanicnak a Dancing with the Stars jelenlegi évadában is lehetőségük volt újra találkozni. A színésznővel, egy közös videón fejezte ki örömét Emilio.


Sokáig lázban tartotta követőit Gabriela Spanic az utóbbi időben. Leginkább bejelentésével miszerint újra Magyarországra érkezik, de ennek okát titokban tartotta. Aztán később kiderült, hogy a Dancing with Stars halloweeni adásában lépett fel újra. A színésznő mellett több – az első évadban szerepelt -versenyző is visszatért a képernyőre.

Spanic mellett újra feltűnt a Dancing with the Stars parkettjén Gelencsér Tímea, Pásztor Anna, Győrfi Dániel, Osvárt Andrea, Noszály Sándor és Emilio is. Emilio már többszőr hangot adott nagy rajongásának a színésznő iránt. Most viszont, hogy újra lehetősége volt nemcsak találkozni, de ismét közös műsorban szerepelni Gabriella Spaniccal, így egy közös videó erejéig el is csípte venezuelai színésznőt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!